Ezen a hétvégén is várjuk a XIII. kerületi lakosokat a Nyitott Hétvégék programsorozat keretében sorra kerülő több féle sportolási lehetőségre.
Március 7-i (szombati) kínálatunk:
1. Szombaton Ismét megrendezzük a “Korosztályok páros bowling versenyét”, amire nagyszülők-unokák párosok nevezhetnek március 5-ig az [email protected] email címen. Részletes felvilágosítás is itt kérhető.
2. Az Újpalotai út 13. szám alatt lévő sporttelepen 10:00-11:30 óra között Latin Aerobic, 11:30-13:00 óra között Pilates tornára várjuk az érdeklődőket. Szivacs matracok korlátozott számban tudunk biztosítani.
3. Újra beindítjuk Nordic Walking sétánkat, amire kezdő, és haladó túrázókat is várunk. Szakember segíti az alapfogások elsajáttását, és vezeti a sétát. Találkozás 08:45-09:00 óra között a Margitszigeten, az Árpád hidi lejárójának közelében lévő játszótérnél. Nordic Walking botokat ingyenesen biztosítunk.
4. 10-13 óra között ingyenes focizási lehetőség az Újpalotai úti Sporttelep műfüves pályáján. Lehet jönni csapattal, vagy akár szűkebb baráti, vagy családi körrel is. Akit érdekel, kérem írjon az [email protected] email címre.
5. 09-15 óra között a Kresz Géza utca 24. szám alatt lévő RED GYM kondicionáló terem szolgáltatásait vehetik igénybe díjmentesen a testépítés, kondicionálás iránt érdeklődők, szakember felügyelete mellett.
Március 8-i (vasárnapi) ajánlatunk:
1. Csata utcai Sportcsarnokban 09:00 órától szenior foci (40 éven felülieknek), majd 10:30-tól kosárlabda tudástól, és kortól függetlenül. Mindkét játéklehetőségre a helyszínen kell jelentkezni. Tiszta sportcipő szükséges!
2. 10-15 óra között a Pannónia utca 2. szám alatt található ATLANTISZ GYM-be várjuk a testépítés, kondicionálás iránt érdeklődőket.
Jövő szombati programok:
1. A Fiastyúk utca 47-49. szám alatti általános iskola tornatermében 09-12 óra között, két csoportban önvédelmi foglalkozást tartunk első sorban gyerekeknek és hölgyeknek. Az edzés keretében hasznos tanácsokat kaphatnak a résztvevők utcai támadások kivédésére is.
2. Dartsozni szeretőket várunk az Újpalotai úti Sporttelepen lévő emeleti terembe 10-13 óra között, ahol edző segítségével lehet a sportág alapjait, és más mesterfogásokat elsajátítani, és egymás között játszani.
3. Az ATTE Bowling Centrumba március közepére lehet már csak pályát foglalni 10:00-11:30 és 11:30-13:00 óra közötti időpontokra. Pályafoglalás nyitva tartási idő alatt a 06 70 621 5099 telefonszámon. Fontos szabály, hogy születésnapi partihoz, vagy hasonló esemény megtartásához nem lehet igénybe venni ezt a szolgáltatást. Egy pályán maximum 6 fő játszhat.
4. Az Újpalotai úti Sorttelepen 10-13 óra között használni lehet az egyik műfüves foci pályát. Ha valaki szeretné igénybe venni a lehetőséget, kérem írjon.
Szokásoknak megfelelően szombaton 09-14 óra között a RED GYM (Kresz Géza utca 24.), vasárnap pedig az ATLANTISZ GYM (Pannónia utca 2.) kondicionáló terem szolgáltatásait vehetik igénybe díjmentesen a testépítés, kondicionálás iránt érdeklődők, szakember felügyelete mellett.

A programok ingyenes igénybevétele a XIII. Kerületi Önkormányzat anyagi támogatásának köszönhető. Minden XIII. kerületi lakost sok szeretettel várunk.

Ezen a hétvégén is várjuk a XIII. kerületi lakosokat a Nyitott Hétvégék programsorozat keretében sorra kerülő több féle…

Geplaatst door XIII. Kerületi Nyitott Hétvége op Dinsdag 3 maart 2020