Ezen a hétvégén is várjuk a XIII. kerületi lakosokat a Nyitott Hétvégék programsorozat keretében sorra kerülő több féle sportolási lehetőségekre.
Február 29-i (szombati) kínálatunk:
1. A Vizafogó Általános Iskolában 09:00-10:30 és 10:30-12:00 óra között 4 asztalon lehet pingpongozni. Labdát és ütőt biztosítunk.
2. Dartsozni szeretőket várunk az Újpalotai úti Sporttelepen lévő emeleti terembe 10-13 óra között, ahol edző segítségével lehet a sportág alapjait, és más mesterfogásokat elsajátítani, és egymás között játszani.
3. Az ATTE Bowling Centrumban most szombatra már beteltek a játéklehetőségek. Két hét múlva szombatra van szabad kapacításunk.
4. 10-13 óra között ingyenes focizási lehetőség az Újpalotai úti Sporttelep műfüves pályáján. Lehet jönni csapattal, vagy akár szűkebb baráti, vagy családi körrel is. Akit érdekel, kérem írjon az [email protected] email címre.
5. 09-15 óra között a Kresz Géza utca 24. szám alatt lévő RED GYM kondicionáló terem szolgáltatásait vehetik igénybe díjmentesen a testépítés, kondicionálás iránt érdeklődők, szakember felügyelete mellett.
Március 1-i (vasárnapi) ajánlatunk:
10-15 óra között a Pannónia utca 2. szám alatt található ATLANTISZ GYM-be várjuk a testépítés, kondicionálás iránt érdeklődőket.
Jövő szombati programok:
1. Az Újpalotai út 13. szám alatt lévő sporttelepen 10:00-11:30 óra között Latin Aerobic, 11:30-13:00 óra között Pilates tornára várjuk az érdeklődőket. Szivacs matracok korlátozott számban tudunk biztosítani.
2. Március 7-én Ismét megrendezzük a “Korosztályok páros bowling versenyét”, amire nagyszülők-unokák párosok nevezhetnek március 5-ig az [email protected] email címen. Részletes felvilágosítás is itt kérhető.
3. Az ATTE Bowling Centrumba március közepére lehet már csak pályát foglalni 10:00-11:30 és 11:30-13:00 óra közötti időpontokra. Pályafoglalás nyitva tartási idő alatt a 06 70 621 5099 telefonszámon. Fontos szabály, hogy születésnapi partihoz, vagy hasonló esemény megtartásához nem lehet igénybe venni ezt a szolgáltatást. Egy pályán maximum 6 fő játszhat.
4. Az Újpalotai úti Sorttelepen 10-13 óra között használni lehet az egyik műfüves foci pályát. Ha valaki szeretné igénybe venni a lehetőséget, kérem írjon.
5. Ismét beindítjuk szombatonkénti Nordic Walking sétáinkat a Margitszigeten. 09 órától szakember írányításával, oktatással tartjuk meg “botos” sétánkat. Nordic Walking botot biztosítunk.
Március 8-i sportprogramok:
1. Csata utcai Sportcsarnokban 09:00 órától szenior foci (40 éven felülieknek), majd 10:30-tól kosárlabda tudástól, és kortól függetlenül. Mindkét játéklehetőségre a helyszínen kell jelentkezni. Tiszta sportcipő szükséges!

Szokásoknak megfelelően szombaton 09-14 óra között a RED GYM (Kresz Géza utca 24.), vasárnap pedig az ATLANTISZ GYM (Pannónia utca 2.) kondicionáló terem szolgáltatásait vehetik igénybe díjmentesen a testépítés, kondicionálás iránt érdeklődők, szakember felügyelete mellett.

A programok ingyenes igénybevétele a XIII. Kerületi Önkormányzat anyagi támogatásának köszönhető. Minden XIII. kerületi lakost sok szeretettel várunk.

Ezen a hétvégén is várjuk a XIII. kerületi lakosokat a Nyitott Hétvégék programsorozat keretében sorra kerülő több féle…

Geplaatst door XIII. Kerületi Nyitott Hétvége op Woensdag 26 februari 2020