Ezen a hétvégén is bővelkedünk sok érdekes, mozgalmas ingyenes sportolási lehetőségben a XIII. Kerületi Nyitott Hétvégék programsorozat keretében, amin ingyenesen vehetnek részt a XIII. kerüelti lakosokat.
A kínálatunk:
Február 8. (szombat):
1. 09:00 órától a Vizafogó Általános Iskolában női, és férfi amatőr asztalitenisz versenyt szervezünk. Nevezés a helyszínen.
2. Az Újpalotai út 13. szám alatt lévő sporttelepen 10:00-11:30 óra között Latin Aerobic, 11:30-13:00 óra között Pilates tornára várjuk az érdeklődőket. Szivacs matracok korlátozott számban tudunk biztosítani.
3. Az ATTE Bowling Centrumban van még egy szabad pálya szombaton 10:00 órára. Pályafoglalás nyitva tartási idő alatt a 06 70 621 5099 telefonszámon. Fontos szabály, hogy születésnapi partihoz, vagy hasonló esemény megtartásához nem lehet igénybe venni ezt a szolgáltatást. Egy pályán maximum 6 fő játszhat.
3. 10-13 óra között ingyenes focizási lehetőség az Újpalotai úti Sporttelep műfüves pályáján. Legyen jönni csapattal, vagy akár szűk családi körrel is. Akit érdekel, kérem írjon az [email protected] email címre.
4. 09-15 óra között a Kresz Géza utca 24. szám alatt lévő RED GYM kondicionáló terem szolgáltatásait vehetik igénybe díjmentesen a testépítés, kondicionálás iránt érdeklődők, szakember felügyelete mellett.
Február 9. (vasárnap):
1. Csata utcai Sportcsarnokban 09:00 órától szenior foci (40 éven felülieknek), majd 10:30-tól kosárlabda tudástól, és kortól függetlenül. Mindkét játéklehetőségre a helyszínen kell jelentkezni. Tiszta sportcipő szükséges!
2. 09-15 óra között a Pannónia utca 2. szám alatt található ATLANTISZ GYM-be várjuk a testépítés, kondicionálás iránt érdeklődőket.
Jövő szombati programok:
1. Önvédelmi oktatást tartunk 09:00-10:30, éw 10:30-12:00 óra között teljesen kezdő gyermekeknek és hölgyeknek a Fiastyúk utca 47-49. szám alatt lévő általános iskola tornatermében szakemberek segítségével. Sportruházat és papucs szükséges. Nem kell tartani az oktatástól, azon kortól függetlenül bárki részt vehet. Jelentkezés a helyszínen, az edzés ideje alatt.
2. Dartsozni szeretőket várunk az Újpalotai úti Sporttelepen lévő emeleti terembe 10-13 óra között, ahol egymás között lehet játszani.
3. Az ATTE Bowling Centrumban jövő hétre már nincs szabad pálya. Későbbi időpontokra pályafoglalás nyitva tartási idő alatt a 06 70 621 5099 telefonszámon. Fontos szabály, hogy születésnapi partihoz, vagy hasonló esemény megtartásához nem lehet igénybe venni ezt a szolgáltatást. Egy pályán maximum 6 fő játszhat.
4. Az Újpalotai úti Sorttelepen 10-13 óra között használni lehet az egyik műfüves foci pályát. Ha valaki szeretné igénybe venni a lehetőséget, kérem írjon.
5. Szokásoknak megfelelően szombaton 09-14 óra között a RED GYM (Kresz Géza utca 24.), vasárnap pedig az ATLANTISZ GYM (Pannónia utca 2.) kondicionáló terem szolgáltatásait vehetik igénybe díjmentesen a testépítés, kondicionálás iránt érdeklődők, szakember felügyelete mellett.

A programok ingyenes igénybevétele a XIII. Kerületi Önkormányzat anyagi támogatásának köszönhető. Minden XIII. kerületi lakost sok szeretettel várunk.

Ezen a hétvégén is bővelkedünk sok érdekes, mozgalmas ingyenes sportolási lehetőségben a XIII. Kerületi Nyitott Hétvégék…

Posted by XIII. Kerületi Nyitott Hétvége on Tuesday, 4 February 2020