A XIII. Kerületi Nyitott Hétvégék program sorozat keretében a XIII. Kerületi Önkormányzat anyagi támogatásának köszönhetően a kerületi lakosok hétvégenként ingyenesen használhatják 3 általános iskola (Csata utcai, a Vizafogó és a Hegedűs Géza Általános Iskola tornatermét, illetve 2 szabadtéri műfüves focipályáját. Emellett szombatonként 10-13 óra között előzetes egyeztetés alapján díjmentesen lehet bowlingozni az ATTE Bowling Centrumban.

Az Újpalotai úti Sporttelepen kéthetente felváltva tartunk Zumba órát 10-70 év közöttiek számára, illetve sakk és táblajáték oktatást gyerekek valamint felnőttek részére.

Szombatonként a RED GYM (Kresz Géza utca 24.), vasárnaponként az ATLANTISZ GYM (Pannónia utca 2.) várja 09-14 óra között a sportolni vágyókat, felkészült edzőkkel, egyéni edzéstervekkel.

A szolgáltatások igénybevétele során kérjük hozza magával XIII. Kerületi Partner Kártyáját. Ha még nem rendelkezik ilyennel, kérheti azt az alábbi linken:
http://partnerkartya.budapest13.hu/#keruletkartya-igenylese

Részletes információkat plakátjaink tartalmazzák. A programokkal kapcsolatosan érdeklődni lehet az egyesületünk e-mail címén (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

View the embedded image gallery online at:
http://atte.hu/nyitotthetvege#sigProGalleria2298e16588

 

IMPRESSZUM

© 2017 ANGYALFÖLDI TERMÉSZETBARÁT ÉS TESTEDZŐ EGYESÜLET

ATTE BOWLING CENTRUM    1138 Budapest, Új Palotai út 13.    +36 30 568 0729    fb.me/attebowlingcentrum